Článek

Milujeme venkovní reklamu a s láskou o ní vyprávíme. Tak jsme si řekli, že o ní budeme pro vás i psát. A tak vznikl náš big blog Ze světa OOH. Na jaké rubriky se můžete mimo jiné těšit?

O KAMPANÍCH

Krásných, úspěšných, inspirativních a kreativních kampaní nabízí venkovní reklama každý měsíc nespočet. A abyste je měli všechny jako na dlani a dozvěděli se o nich ještě něco více, tak vám zde některé z nich detailněji představíme a popíšeme.

ZE SVĚTA

Rádi se díváme, jak to dělají v zahraničí, a když narazíme na nějakou super kampaň, vychytávku nebo novinku, rádi se o vše s vámi podělíme.

ROZHOVORY

Rádi čtete rozhovory? My také! Proto vám i v našem blogu chceme přinášet zajímavé rozhovory s našimi klienty, kreativci a vůbec s lidmi z oboru, ale třeba i s někým od nás, ať se dozvíte, co chystáme, jak pracujeme a žijeme, doslova z první ruky.

ZE ZÁKULISÍ

Jak se připravují vaše kampaně, jak to funguje u nás na skladě nebo třeba i doporučení, jak připravit úspěšnou venkovní komunikaci. V této rubrice vás necháme nahlédnout do naší kuchyně té nejlepší venkovní reklamy.

TISKOVÉ ZPRÁVY

U nás se toho děje hodně a rádi o tom dáváme vědět široké veřejnosti. Pokud ale na naše tiskové zprávy náhodou nenarazíte nikde jinde, tak tady je najdete bezpečně všechny.

INOVACE A DATA

Digitalizace, automatizace a data jsou dnes běžnou součástí plánování a exekuce vašich kampaní. A možná o tom ani nevíte. V této rubrice vám proto představíme, jak využíváme nejmodernější technologie a data při plánování, kreativním řešení i nasazování vašich kampaní.

LIDÉ A ZASE LIDÉ

Lidský faktor je stále jedním z nejdůležitějších článků řetězu jakékoliv sféry podnikání a nejinak tomu je i ve venkovní reklamě. Budeme vás seznamovat s novinkami v našem týmu, ale i s kolegy z jiných oddělení, bez kterých bychom to nezvládli. Dáme prostor pro názory a recenze našich kolegů, ale i klientů.

Rádi bychom, aby se pro vás naše články staly zdrojem informací a inspirace. Chceme vás ale primárně bavit, a tak budeme vděční za jakoukoliv vaši zpětnou vazbu, nápad na článek nebo dotaz. Umíme se podívat pravdě do očí, proto vítáme i výtky a náměty ke zlepšení. Věříme však, že k nim nebudeme dávat důvody :) Doufáme, že vás náš nový blog Ze světa OOH zaujme a budete se na něj pravidelně a rádi vracet. Děkujeme, že v tom ‚jedete‘ s námi!

Za celý tým BigMedia - Dana Svobodová

Executive Director | BigMedia